Ustazdyq

Английский язык: ЕНТ

693 вопроса · Страница 8 из 14

  1. The correct Tense in Unreal Conditional If I... hard, I... English better.

    Правильный ответ: worked, would speak

  2. Correct special question

    Правильный ответ: Who knows the most important events?

  3. Complete the sentence with the right variant The capital of New Zealand is... .

    Правильный ответ: Wellington

  4. The noun which is used in the singular form only

    Правильный ответ: tennis

  5. Complete the sentence You didn't visit your granny last Sunday. You... have done it.

    Правильный ответ: should

  6. The correct sentence in the Subjunctive Mood Are you all right, man? On the phone you sounded as if you... a cold.

    Правильный ответ: had

  7. Correct form of the verb "to be" What... you fond of?

    Правильный ответ: are

  8. The main idea of the text

    Правильный ответ: Sometimes wolves can be more human than people.

  9. The way of Masha's eating is described in the... paragraph.

    Правильный ответ: third

  10. The appropriate title for the text

    Правильный ответ: Surviving With Wolves

  11. Choose the right time expression I had a chance to see the Roman Coliseum _________ summer.

    Правильный ответ: last

  12. The sentence with correct prepositions I prefer getting... work... taxi.

    Правильный ответ: to, by

  13. Which part of the sentence the word in bold is? To release something is to stop holding it.

    Правильный ответ: Subject

  14. The correct written fraction: 3/8

    Правильный ответ: Three eighths

  15. Verb forming suffix

    Правильный ответ: -ify

  16. Identify the type of Conditional sentence “If I were you, I would come earlier”

    Правильный ответ: Second Conditional

  17. Match the words according to their descriptions

    Правильный ответ

    УсловиеСоответствие
    Receptionthe area in the hotel entrance where you can book rooms or ask questions.
    Balconyan area on the outside of a room with a railing (a guard or barrier) around it.
  18. Match the following idioms with the correct definition.

    Правильный ответ

    УсловиеСоответствие
    a night owlsomeone who prefers to do things at night
    a couch potatosomeone who spends all their time in front of the TV
  19. Match the sentences with modal verbs with their functions

    Правильный ответ

    УсловиеСоответствие
    ObligationI have to reduce eating chocolate.
    AbilityShe can dance well.
  20. The correct preposition(s) I arrived home at 2 o'clock and went straight... bed.

    Правильный ответ: to

  21. Correct sentence in Present Continuous

    Правильный ответ: Look! Nurgul is speaking to Omar.

  22. The appropriate variant(s) My... son is my... .

    Правильный ответ: uncle's/cousin; mother's/brother; brother's/nephew

  23. The correct construction there is/are In our garden ... ... ten plum trees and an apple tree.

    Правильный ответ: there are

  24. The synonym(s) of "huge"

    Правильный ответ: big; large

  25. The correct sentence(s) with Complex Object

    Правильный ответ: Don't make me learn the new words.; I want you to tell me the truth.

  26. Correct verb forms in Conditional sentence If we... environment, we... longer.

    Правильный ответ: protect, will live

  27. The synonym of "beautiful"

    Правильный ответ: pretty

  28. The appropriate variant 'to search for a piece of information'

    Правильный ответ: look up

  29. The appropriate variant Gary is always in the kitchen. He enjoys....

    Правильный ответ: cooking

  30. The odd adjective

    Правильный ответ: lucky

  31. Collocation to "make"

    Правильный ответ: a phone call

  32. Complete the sentence George Washington was the first... .

    Правильный ответ: President of the USA

  33. Correct preposition We stayed ___ a cheap hotel.

    Правильный ответ: at

  34. The correct verb forms If you ... the exam you ... the job of a translator.

    Правильный ответ: hadn't failed, would have taken

  35. The odd word

    Правильный ответ: honest

  36. The sentence with Complex object

    Правильный ответ: I want you to help me.

  37. Complex Object We heard the postman... to the front door.

    Правильный ответ: come up

  38. The correct word order in the sentence

    Правильный ответ: Could I see you for a few minutes?

  39. The name of the famous person He is a famous creator of animated cartoon films about Mickey Mouse.

    Правильный ответ: Disney

  40. The correct Tense in Indirect Speech John said to Dan, "Don't be late!" John... Dan not... late.

    Правильный ответ: told, to be

  41. The correct Tense I... when you come to see me.

    Правильный ответ: shall be working

  42. The wrong usage of "some"

    Правильный ответ: There aren't some apples on the table.

  43. Definition "Friendly and cheerful"

    Правильный ответ: jolly

  44. The appropriate variant If Rachel worked harder, she ...even better at her studies.

    Правильный ответ: might do

  45. The sentence with the correct word order

    Правильный ответ: If only he wouldn't keep me upsetting.

  46. Indefinite pronoun

    Правильный ответ: everybody

  47. The country that is often called the "Land of the Maple Leaf"

    Правильный ответ: Canada

  48. The right order of the sentence

    Правильный ответ: My sister is likely to spend her holiday in Australia.

  49. The correct degree of the adjective in the sentence Youth clubs and centres are... types of Youth Service.

    Правильный ответ: the most common

  50. The appropriate variant of the verb It's warm. You'd better... off your jacket.

    Правильный ответ: take